AMANDA SUNDVIK

HYVINVOINTIALAN AMMATTILAINEN

Olen 27-vuotias fysioterapeutti (AMK), personal trainer (FIHF PhysioTrainer) ja ryhmäliikunnanohjaaja Turusta. Teen työtäni täydellä sydämellä ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, muiden auttaminen sekä itseni kehittäminen ovat suuria intohimojani.

 

Erikoisosaamistani ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Vahvuuteni personal trainerina on fysioterapian yhdistäminen valmennustyöhön. Valmennuksessani huomioimme mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivasi ja yhdistämme niiden kuntoutuksen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

 

Painotan valmennuksissani kokonaisvaltaista hyvinvointia ja otan aina yksilöllisesti huomioon asiakkaan elämäntilanteen, toiveet ja rajoitteet. Valmentajan ja valmennettavan välinen luottamus on minulle todella tärkeää. Tähtään työssäni pitkäaikaisiin muutoksiin ja haluan auttaa asiakkaitani löytämään heidän arkeensa sopivat tavat hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Olen itse löytänyt terveelliset elämäntavat ja liikunnan ilon vasta lähempänä aikuisikää, joten osaan hyvin samaistua myös aloittelijan tuntemuksiin. Koulutustaustani takaa, että treenaat kanssani turvallisesti, tehokkaasti ja järkevästi – olitpa sitten aloitteleva liikkuja tai kokenut treenaaja.


Mikäli haluat kehittyä ja onnistua tavoitteessasi – oli se sitten elämäntapamuutos, kiinteytyminen tai kivuista eroon pääseminen – autan sinua erittäin mielelläni.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan yhdessä lisää tavoitteistasi!